Nyheter

Kilen lanserar en ny webbkatalog

09/06/2020 Tack vare lanseringen av Kilens nya TecAlliance webbaserade katalog, kan kunderna komma åt hela utbudet av Kilens produkter.
nyhetsbild

Med ett nytt mer användarvänligt och snabbare gränssnitt, erbjuder katalogen en betydande förbättring i jämförelse mot den gamla versionen. Den nya webbkatalogen kommer att se till att kunderna får rätt del varje gång!

Den nya katalogen innehåller Kilens världsledande sortiment av chassifjädrar, gasfjädrar och bladfjädrar till personbilar och lätta transportfordon. Alla Kilens eftermarknadsfjädrar matchar eller överträffar ”OE-kvalite”.

För att hitta alla relevanta Kilen produkter så väljer användaren helt enkelt fordonstyp innan man söker efter önskad fordonsmodell.

Som tidigare söker användarna helt enkelt efter en fjäder via Chassinummer eller registreringsnummer, innan man kommer till en "panel" med fordonsbild, fordonsuppgifter samt tillgängliga Kilen produkter.

För att få tillgång till märken och modeller i ett specifikt land ändras inställningarna i det övre högra hörnet. Katalogen är nu skräddarsydd för användarens specifika behov.

Den nya katalogen når ni här: https://web.tecalliance.net/kilen/sv/home, via Microsoft Edge, Google Chrome eller andra webbläsare, men inte via Internet Explorer.

Per Lindahl, Kilens tekniska chef, säger: ”Med den nya katalogen fortsätter Kilen att erbjuda bästa möjliga kundsupport. Vi har omarbetat vår webbaserade katalog för att göra det så smidigt som möjligt för kunden. Vi uppmuntrar alla kunder att använda den nya plattformen eftersom den innehåller den mest uppdaterade produktinformationen och säkerställer exakt produktval.”

Som en av världens främsta leverantörer av fordonsfjädrar, tillhandahåller Kilen ett marknadsledande utbud av ”OE-kvalitetsprodukter” som tillsammans med en oöverträffad service främjar tillväxten för alla kunder.

AN

The Complete Spring Supplier
© 2024 Kilen Springs. All Rights Reserved.